Zagreb

Prizor koji je šokirao i policajce: Otac ugušio troje djece pa se pokušao ubiti

Troje djece, blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina te sina u dobi od četiri godine ugušio je noćas vlastiti otac
Vijesti / Crna Kronika | 25. 09. 2021. u 08:36 Jutarnji.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Troje djece, blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina te sina u dobi od četiri godine ugušio je noćas vlastiti otac u potkrovnom penthouseu na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je pucao u sebe.

Preživio je i odvezen je u bolnicu, a tijela troje beživotne djece, od kojih je najmlađi četverogodišnjak bio u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku, šokirao je i sve službene osobe koje su bile na mjestu ovog nezapamćenog zločina.

Tko je dojavio policiji da se nešto dogodilo u stanu urbane vile s tri kata i potkrovljem nije poznato, no policija, ali i Hitna pomoć brzo su došli na mjesto događaja.

U spavaćoj sobi zatekli su na krevetu mrtvo tijelo četverogodišnjaka, a blizance, dječaka i djevojčicu u dnevnom boravku u kojem su bile i njihove igračke kojima su se igrali prethodne večeri.

Kako Jutarnji list neslužbeno doznaje, roditelji djece su rastavljeni i djeca su najvjerojatnije vikend trebala provesti s ocem, koji ih je vlastitim rukama zadavio, a nakon tog sumanutog čina posegnuo je, čini se, za oružjem i pokušao si presuditi.

U kakvom je stanju zasad nije poznato.

Kopirati
Drag cursor here to close