Još jedno farbanje ili?

Pismo čitatelja: ''Hoće li Grad ukloniti i ovaj grafit?''

Danas je Grad Mostar ekspresno reagirao i uklonio grafite s partizanskog spomen-groblja.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 01. 2022. u 17:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Hoće li komunalne službe doći i u ovo mjesto i prebrojiti grafite, ostaje da se vidi jer i ovaj grafit stvara ružnu sliku i poruku Hrvatima ovog mjesta'', napisao je u pismu portalu Bljesak.info čitatelj upozoravajući na grafit koji je osvanuo u mostarskom naselju Vrapčići.

''Možda su ovo predizborni grafiti i kampanja samo što nije počela. Na jednoj strani što se dogodi, odmah se refleksira na suprotnoj. Daleko smo mi od ljudskih prava i konvencija, mi apsolutno nemamo osnovne ljudske kulture. Zagovornik sam novčanih ili bilo kakvih kazni, ma bilo o kome da se radi, a navest ću i osobni primjer iz djetinjstva, kada sam kao tinejdžer s prijateljima bio u krađi grožđa a stražar me uhvatio i evidentirao, tada je moj otac to debelo platio, tako da mi drugi put nije padalo na pamet. Možda bi se nekako trebalo pristupiti i s današnjim prijestupnicima. Postavljam pitanje da li se itko, ikoga plaši u ovom gradu, da ne pričam o poštivanju. Možda bih sve ovo i prešutio ali sam siguran da će nam se ovo ponavljati i sutra i u budućnosti a opet bez neke reakcije i bez sankcija, a izbori su tek ponovo za četiri godine'', navodi čitatelj.

Podsjećamo, danas je Grad Mostar ekspresno reagirao i uklonio grafite s partizanskog spomen-groblja. Nedavno smo svjedočili i nemilim scenama kad se vodio ulični rat zbog navijačkih grafita koji je rezultirao teško ozlijeđenom osobom.

Kopirati
Drag cursor here to close