Tužiteljstvo ŽZH

Ljubuški: Osumnjičeniku za pljačku automat kluba produljen pritvor

Protiv odluke Županijskog suda u Širokom Brijegu dozvoljena je žalba. O eventualnoj žalbi odlučivat će Vrhovni sud F BIH u Sarajevu.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 02. 2018. u 15:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijski sud u Širokom Brijegu osumnjičenom T.Ć. (36) produljio je pritvor za još tri mjeseca. Sud je prihvatio prijedlog Županijskog tužiteljstva ŽZH i produljio pritvor osumnjičenom zbog opasnosti da bi mogao ponoviti kazneno djelo.
 
Protiv odluke Županijskog suda u Širokom Brijegu dozvoljena je žalba. O eventualnoj žalbi odlučivat će Vrhovni sud F BIH u Sarajevu.
 
''Podsjećanja radi, T.Ć. se sumnjiči da je zajedno sa I.R. i Z.S. počinio kazneno djelo razbojništva. Navedeni trojac se sumnjiči da je dana 22.9.2017. godine uz uporabu vatrenog oružja od djelatnice automat kluba u Ljubuškom oduzeo određeni iznos novca. Tom prilikom osumnjičenici su maskirani i sa automatskom puškom AK-47 ušli u automat klub. Odmah po ulasku zatražili su novac, te iz automatske puške ispalili jedan hitac u neposrednu blizinu djelatnice. Nakon što su uzeli novac koji su pronašli u prostorijama automat kluba, vozilom su se udaljili u nepoznatom pravcu,'' izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke.
 
Osumnjičeni T.Ć. u pritvoru se nalazi od 8.11.2017. godine, I.R. od 17.10.2017. godine, a Z.S. od 10.10.2017. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close