Stop!

Ostao bez vozila jer je dugovao 11 tisuća KM za kazne

Službenici Policijske stanice Bijeljina 1 u ponedjeljak su u Majevičkoj ulici u Bijeljini zaustavili automobil Fiat Brava kojim je upravljao D.B.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 04. 2022. u 09:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bijeljinska policija oduzela je automobil od osobe iz ovog grada čiji su inicijali D.B. za koju je utvrdila da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni od 11.270 KM, priopćeno je danas iz Policijske uprave Bijeljina.

Naime, službenici Policijske stanice Bijeljina 1 u ponedjeljak su u Majevičkoj ulici u Bijeljini zaustavili automobil Fiat Brava kojim je upravljao D.B.

Kontrolom je utvrđeno da je ova osoba upravljala vozilom prije stjecanja prava, a zbog ovog prekršaja i bojazni da će nastaviti s činjenjem prekršaja od ove osobe je vozilo oduzeto.

Provjerom u službenim evidencijama utvrđeno je da je navedeni povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni od 11.270 KM.

O svemu je obaviješten dežurni sudac Osnovnog suda u Bijeljini, Odjeljenje za prekršaje, koji je naložio da se protiv ove osobe dostavi zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Kopirati
Drag cursor here to close