Granična policija RH

Državljanin BiH krivotvorio osobnu iskaznicu pa njome ishodio boravišnu dozvolu

Policijski službenici su utvrdili da 48-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koristi krivotvorenu osobnu iskaznicu Slovenije.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 04. 2022. u 16:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protiv 48-godišnjeg državljanina BiH podnesena je kaznena prijava zbog počinjenja kaznenog djela ''krivotvorenje isprave'' nakon što je provedenim kriminalističkim istraživanjem policija utvrdila da je osumnjičeni koristio krivotvorenu osobnu iskaznicu Slovenije, na temelju koje je ishodio boravišnu dozvolu Austrije, a sve s ciljem ulaska u Hrvatsku.

''Dana 20. travnja 2022. godine u 13 sati, na graničnom prijelazu Stara Gradiška, na ulazu u Republiku Hrvatsku, prilikom vršenja granične kontrole osobnog automobila austrijskih nacionalnih oznaka, policijski službenici su utvrdili da 48-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koristi krivotvorenu osobnu iskaznicu Slovenije.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policija je utvrdila da je osumnjičeni koristio krivotvorenu osobnu iskaznicu Slovenije, na temelju koje je ishodio boravišnu dozvolu Austrije, a sve s ciljem ulaska u Hrvatsku.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Krivotvorenje isprave", policija protiv počinitelja podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu'', priopćeno je iz Policijske uprave Brodsko-Posavske.

Kopirati
Drag cursor here to close