Evakuacija

Opet nove dojave o bombama, na meti zdravstvo

Policija je na mjestu događaja i vrši mjere i radnje iz svoje nadležnosti rekla je kratko glasnogovornica PU Banjaluka Milana Stojanović.
Vijesti / Crna Kronika | 02. 06. 2022. u 08:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: UKC RS / Evakuacija radnika i pacijenata

Univerzitetski klinički centar Republike Srpske dobio je prijetnju bombom. Ovo je potvrđeno za N1 u Policijskoj upravi Banjaluka.

Policija je na mjestu događaja i vrši mjere i radnje iz svoje nadležnosti rekla je kratko glasnogovornica PU Banjaluka Milana Stojanović. Vrši se evukacija pacijenata i radnika, a nadležne službe pretražuju prostore bolnice, prenosi N1.

''Zaposlene u UKC Republike Srpske, naše pacijente i njihove obitelji uvjeravamo da su poduzete sve potrebne aktivnosti kako bi se zajamčila sigurnost'', priopćili su iz UKC RS.

Dodaju da osuđuju što su zdravstvene ustanove, medicinski radnici i najosjetljivija kategorija građana postali meta ovakvih radnji koje izazivaju osjećaje neisigurnosti i straha.

Dojava o bombi na UKC dolazi samo dan nakon što je mail sa prijetnjom o postavljenoj bombi stigao na email adrese 429 škola u Republici Srpskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close