Srbija

Identificirane sve osobe koje su slale dojave o bombama

"U proteklom razdoblju svi oni koji su s teritorija Srbije slali prijetnje o postavljenim bombama su identificirani i procesuirani.''
Vijesti / Flash | 01. 06. 2022. u 12:21 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin kazao je danas u Beogradu da su identificirane i procesuirane sve osobe koje su s teritorija Srbije slale prijetnje o postavljenim bombama.

"U proteklom razdoblju svi oni koji su s teritorija Srbije slali prijetnje o postavljenim bombama su identificirani i procesuirani. Pripadnici MUP-a rasvijetlili su svaku dojavu o postavljenoj bombi koja je došla iz Srbije, pronašli izvršitelje i procesuirali ih", kazao je Vulin te dodao da su danas detaljno analizirali rezultate akcija provedenih u Srbiji.

Prema njegovim riječima, u 2021. godini, od 1. siječnja do 1. lipnja izvršeno je deset pregleda povodom dojava o postavljenim eksplozivnim napravama ili sredstvima, a u 2022. godini za isto razdoblje izvršeno je 1.046 kontradiverzionih pregleda.

Vulin je kazao da su zbog toga angažirali dodatne policijske snage, ali da će unatoč tomu Srbija ostati mirna i stabilna, prenosi Radiotelevizija Srbije.

Kopirati
Drag cursor here to close