Nakon tri godine

Odvjetnik osumnjičenog za ubojstvo sarajevskih policajaca: Uskoro će se znati istina

Vijesti / Crna Kronika | 24. 12. 2021. u 15:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FOTO: N1 BiH / Odvjetnik Duško Tomić

Istina o ubojstvu sarajevskih policajca Davora Vujinovića i Adisa Šehovića uskoro će se saznati, najavio je Duško Tomić, odvjetnik Aleksandra Macana koji se sumnjiči za ovo ubojstvo.

Macan se u četvrtak predao Tužiteljstvu Kantona Sarajevo nakon što je za njim bila raspisana Interpolova tjeralica. Ranije mu je određen i pritvor.

Njegovo saslušanje u petak je dugo trajalo. Do KPZ-a Miljacka policijski službenici su ga proveli kroz drugi izlaz tako da ga mediji nisu mogli snimiti.

Odvjetnik Tomić podsjeća da je u programu N1 prije dvije tjedna najavio da će doći do nekih događaja u vezi ovog procesa.

"Ovo je lijepa vijest za cijelu državu, entitet, za kanton i grad. Da se stavi točka na jedno mučno događanje gdje su ubijena dva policajca", rekao je Tomić za N1.

Ističe kako je "prezadovoljan odvijanjem događaja".

"Nismo se žalili na pritvor od 30 dana zato što smatram da 30 dana treba da se stvar slegne i radi sigurnosti. Važno je da me moj klijent nije prevario. Moj klijent se brani samo istinom i saznat ćemo uskoro cijelu istinu oko tog strašnog zločina nad policajcima u Sarajevu", poručio je Tomić.

Dodao je kako nije vrijeme da se otkrivaju bilo kakvi detalji te da će sve biti poznato uskoro.

Kopirati
Drag cursor here to close