Cirkus

Novac za Dodikovu glavu: Policija nasjela na eksperiment

Videozapis je objavljen je 20. veljače 2020. godine na YouTubeu, a autor, pseudonima “Super Daki”, za njega kaže da je “klasični socijalni eksperiment”.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 03. 2022. u 10:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Video u kojem osoba pod maskom nudi milijun KM za ubojstvo čelnika SNSD-a i člana Predsjedništva BiH je socijalni eksperiment iz 2020.

Naime, videozapis je objavljen je 20. veljače 2020. godine na YouTubeu, a autor, pseudonima “Super Daki”, za njega kaže da je “klasični socijalni eksperiment”.

''Scena u kojoj spominjem Milorada Dodika je klasični socijalni eksperiment u cilju da vidimo reakciju ljudi koji su se zadesili u tom trenutku. Zašto Dodik? Zato što je trenutno aktualan i privlači najviše pažnje u našoj zemlji. Ovaj video nema namjeru da bilo koga uvrijedi, isključivo je tu da zabavi narodne mase. Opušteno ljudi'', rekao je za portal Klix autor videozapisa.

Na priču su nasjeli svi i nasjedanje medija na priču koju je pogurala kći Milorada Dodika, Gorica, je i oprostivo. No, nevjerojatno je da su se policijske agencije digle i ozbiljno oformile tim koji nije shvatio da se radio o videu starom dvije godine nego su priču dodatno napuhavali.

Video: PLJAČKAM BANKE!! (Socijalni eksperiment)
Kopirati
Drag cursor here to close