Kud ste krenuli?

Mostarci i Duvnjaci uhvaćeni s kokainom i marihuanom

Prilikom pregleda vozila pronađena je praškasta materija koja asocira na opojnu drogu kokain (1,13 grama), kao i 2,10 grama zeljaste materije koja asocira na marihuanu.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 05. 2020. u 13:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 08. svibnja u 11 sati djelatnici PP Kupres, zajedno s djelatnicima PU Tomislavgrad i MUP-a K 10 na magistralnom putu M 16 zaustavili su sutomobil marke ''Mercedes'' kojim je upravljao A.S. iz Mostara.

Prvo Mostarci

Prilikom pregleda vozila pronađena je praškasta materija koja asocira na opojnu drogu kokain (1,13 grama), kao i 2,10 grama zeljaste materije koja asocira na marihuanu.

Od strane istih djelatnika izvršene je pretres još dva automobila i to ''Golf'' koje je koristila osoba D. K. iz Mostara, kom prilikom je pronađena određena količina zeljaste materije (17,20 grama) koja asocira na marihuanu i motorno vozilo ''Mitchubishi'' koje je koristio R.G. iz Mostara, prilikom čega je pronađena zeljasta materija koja asocira na marihuanu (2,30 grama).

Opojna droga je izuzeta, nakon čega su navedene osobe ispitane u svojstvu osumnjičenika na okolnosti počinjenja KD ''Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga'' iz čl. 239 KZ F BiH. Daljnji operativni rad je u tijeku.

A onda Duvnjaci

Također, u petak, 08.05. u 14 sati djelatnici Odjela za suzbijanje i sprečavanje zlouporabe droga MUP-a K 10, na magistralnom putu Šujica – Tomislavgrad, zaustavili su ''Mercedes'' kojim je upravljao S.Š. iz Tomislavgrad.

Pored vozača u vozilu su se nalazile još dvije osobe i to A.Đ i M.V. iz Tomislavgrada. Nakon obavljenog razgovora sa navedenim M.V. je djelatnicima MUP-a K 10 predao jedan paketić zeljaste materije koja asocira na marihuanu. Potom su provedeni u prostorije MUP- a K10 u Livnu, gdje je S.Š. predao PVC foliju u kojoj se nalazila zeljasta materija ukupne mase 12 grama.

Vozač automobila S.Š. je uhićen te će nad njim biti provedena kriminalistička obrada zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio KD ''Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'' iz čl. 238 KZ BiH, a od M.V. je uzeta izjava na okolnosti počinjenja KD ''Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga'' iz čl. 239 KZ F BiH. Daljnji operativni rad je u tijeku, priopćeno je iz MUP-a HBŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close