Čudan pogon

Mostar: U 'Yamahi' pronašli travu i amfetamine

Policajci su u prtljažniku motocikla kojim je upravljao osumnjičeni, pronašli dvije pvc vrećice sa sadržajem koji asocira na opojnu drogu Canabis
Vijesti / Crna Kronika | 14. 12. 2018. u 14:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija

Odjel kriminalističke policije Policijske uprave Mostar podnio je izvješće o počinjenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru 13.12.2018. godine, protiv osobe inicijala T.K. rođen 25.12.1999. godine u Mostaru gdje je nastanjen zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ''Neovlaštene proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga" iz čl. 238 st. 1. Kaznenog zakona, navodi se u priopćenju MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Kako je istaknuto, dana 9. listopada 2018. godine oko 12:15 sati u Vukovarskoj ulici službenici Policijske uprave Mostar su u prtljažniku motocikla marke ''Yamaha'' kojim je upravljao osumnjičeni, pronašli dvije pvc vrećice sa sadržajem koji asocira na opojnu drogu Canabis, a u drugoj vrećici bilo je sadržaj materije bijele boje.

Provedenom krimi-tehničkom istragom utvrđeno je da se radi o opojnoj drogi ''Canabis'' i''Amfetamin" koju je osumnjičeni trebao prodati za određena novčana sredstva, stoji u priopćenju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close