Jedna osoba uhićena

Policijska potjera na relaciji Mostar – Široki: Propala razmjena droge

Zahvaljujući prijavi, policija je spriječila razmjenu droge kod Mostara pri tom uhitivši jednu osobu dok im je druga pobjegla u Provu kod Širokog Brijega.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 11. 2018. u 09:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Policijske uprave Mostar su zaustavili razmjenu droge na lokalitetu Kozice. Osoba R.C. (1972.) iz Širokog Brijega je lišena slobode, dok se za drugom osobom, koju se sumnjiči za sudjelovanje u ovom kaznenom djelu, traga.

Kako je priopćeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, u ponedjeljak, 12. studenoga, u 15:30 sati, u Policijsku postaju Mostar je prijavljeno da na cesti prema naselju Kozice nepoznate osobe razmjenjuju sumnjivu robu.

''Patrola policije je na navedenoj lokaciji zatekla vozilo marke Renault Megane u kojemu se nalazio R.C. (1972.) iz Širokog Brijega koji je patroli predao dva smotuljka od aluminijske folije. U jednom smotuljku su se, po izjavi istog, nalazile dvije tablete ekstazija, a u drugom pola grama heroina. Druga osoba je vozilom Renault Clio pobjeglo u smjeru sela Provo kod Širokog Brijega, gdje ga patrola sustigla, a isti je pobjegao u nepoznatom pravcu'', navedeno je iz MUP-a HNŽ.

Oba vozila prevezena su u krug PU Mostar, a R.C. je lišen slobode. O svemu je upoznat nadležni tužitelj.

Kopirati
Drag cursor here to close