Golobradi pod maskama

Mostar: Policija uhitila šest osoba spremnih za napad

Policajci su odmah reagirali, a dolaskom na lice mjesta nepoznate osobe koje su zatekli su se oglušili o njihovu naredbu…
Vijesti / Crna Kronika | 10. 09. 2022. u 12:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šest osoba uhićeno je u Mostaru nakon što su građani prijavili kako se pred jednim ugostiteljskim objektom, naoružani palicama, pripremaju za izgrede.

Kako je objavio Dnevni avaz pozivajući se na navode iz Policijske uprave Mostar, više građana, stanara Franjevačke ulice je pet minuta nakon ponoći prijavilo kako se ispred ugostiteljskog objekta preko puta Franjevačke crkve nalaze nepoznate osobe koje u rukama drže palice te da na glavu stavljaju fantomke.

''Policajci su odmah reagirali, a dolaskom na lice mjesta nepoznate osobe koje su zatekli su se oglušili o njihovu naredbu da se zadrže te su se dali u bijeg. Policiji koja je krenula u potjeru za njima upomoć su, ponovo, priskočili građani'', piše Avaz.

Novine navode kako su dvije osobe policajci odmah sustigli u Franjevačkoj ulici, a nedugo potom i dvije u Ulici kraljice Katarine. Tijekom daljnje potjere, policajci su pronašli i posljednju dvojicu i to dok su ležali uz mezare u Liska haremu.

Kako je Dnevnom avazu potvrđeno iz policije, radi se o osobama T.K. (20), R.B. (18), A.Z. (18), M.M. (20), V.B. (20) i D.I. (20).

Podsjećamo, mostarska policija proteklih dana uhitila je osam osoba zbog izgreda u naselju Opine.

 

Kopirati
Drag cursor here to close