Čudo

Razbibriga mostarskih huligana: Uljem na igračke u parku

Radovi traju. Park se mijenja, ali ne i ljudi.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 08. 2022. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uništavanje dječjih igrališta, parkova i igračaka najdraža je razbibriga mostarskih huligana. Ovaj put na red su došle tek postavljene igračke za djecu u Ulici Leopolda Mandića, a huligani su bili kreativni.

Naime, igračke koje su djeca željno iščekivala polili su uljem i tako ih onesposobili za korištenje. Nije to prvi put, svjedoče roditelji, da igračke preko noći postanu neupotrebljive.

Foto: Čitatelj / Razbibriga mostarskih huligana: Uljem na igračke u parku 

Grad Mostar obnavlja park u Ulici Leopolda Mandića. a mališani su, barem smo tako mislili, napokon dočekali uređeno dječje igralište. Godinama su tu stajale neupotrebljive ljuljačke te polomljene klupe, a smeće i pseći izmeti krasili su mjesto na kojemu su najsretnije dane trebali provoditi oni najmlađi.

Radovi traju. Park se mijenja, ali ne i ljudi. Do kada će huligani nastaviti devastirati svaku pozitivnu promjenu u Gradu na Neretvi ostaje vidjeti. Mališani iz Ulice Leopolda Mandića ponovno će morati pričekati. A nije, da nisu navikli.

Podsjetimo, stanarka Ulice Leopolda Mandića našoj redakciji ranije se obratila pismom te upozorila na aljkavo postavljanje dječjih igrački koje ugrožavaju sigurnost. Stanari su tražili da se izbjegne bilo kakvo betoniranje ili pješčarenje dječjeg igrališta što im je usmeno i obećano, ali je potom zelena površina nasuta pijeskom a dječji mobilijar postavljen uz ivičnjake koji mogu ugroziti djecu. 

Foto: Čitatelj / Razbibriga mostarskih huligana: Uljem na igračke u parku 
Kopirati
Drag cursor here to close