'Redovite zadaće'

MUP HNŽ-a Tužiteljstvu podnio izvješće zbog vozača sa travom

Izvješće je tužitelju dostavljeno zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga
Vijesti / Crna Kronika | 10. 12. 2019. u 18:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska uprava Mostar, nakon provedene kriminalističke istrage, podnijela je izvješće o izvršenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru, protiv osobe inicijala D.B. rođen 5. veljače 1984. godine u Mostaru, stalno nastanjenom u Mostaru.

Izvješće je tužitelju dostavljeno zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo posjedovanje i  omogućavanje uživanja opojnih droga, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (MUP HNŽ).

Iz MUP-a podsjećaju da je 29. listopada 2019. godine u ulici Kneza Višeslava u Mostaru, policijski službenici PU Mostar radeći redovite policijske zadaće kontrole osoba i prometa, u putničkom motornom vozilu kojim je upravljao osumnjičeni pronašli su određenu količinu suhe zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu.

Krim-tehničkom analizom i vještačenjem izuzetih materija od osumnjičenog, utvrđeno je da se radi opojnoj drogi Cannabis, priopćeno je u utorak iz MUP-a HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close