Pijan vozio 90 km/h

Mladiću iz Gruda uvjetna kazna zbog izazivanja prometne nesreće u Posušju

Osuđenom je utvrđena kazna zatvora u trajanju od 10 mjeseci, koja se neće izvršiti ako osuđeni u roku od 1 godine i 6 mjeseci ne počini novo kazneno djelo
Vijesti / Crna Kronika | 19. 12. 2017. u 15:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općinski sud u Širokom Brijegu izrekao je uvjetnu osudu Davoru Šimiću (19) zbog izazivanja prometne nesreće.

Osuđenom je utvrđena kazna zatvora u trajanju od 10 mjeseci, koja se neće izvršiti ako osuđeni u roku od 1 godine i 6 mjeseci ne počini novo kazneno djelo. Presuda je pravomoćna, jer su se stranke odrekle prava na žalbu, potvrđeno nam je iz Tužiteljstva.

''Podsjećam, optužnicom Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke Davor Šimić se teretio da je 17. travnja 2017. godine na u mjestu Batin Polje kod Posušja izazvao prometnu nesreću. Osuđeni je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola i kretao se brzinom od oko 90 km/h na mjestu gdje je ograničenje 60 km/h. U jednom trenutku izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u betonski zid. Prilikom udara suvozač u njegovom vozilu zadobio je teške tjelesne ozljede'', izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Kopirati
Drag cursor here to close