FUP

Lišen slobode zbog sumnje u slanje prijetećih poruka službenoj osobi

Navedena osoba se sumnjiči da je u prethodnom razdoblju posredstvom interneta, u više navrata, slala poruke koje su za sadržaj imale prijetnje po život...
Vijesti / Crna Kronika | 13. 02. 2024. u 13:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak 13. veljače 2004. godine, policijski službenici Federalne uprave policije su pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva Kantona Sarajevo, postupili po Naredbi Općinskog suda u Sarajevu, kojom prilikom su na području Ilidže slobode lišili osobu N.K. (1995) zbog sumnje u izvršenje kaznenog djela 'Napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti' iz člana 359. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

Navedena osoba se sumnjiči da je u prethodnom razdoblju posredstvom interneta, u više navrata, slala poruke koje su za sadržaj imale prijetnje po život i tijelo policijskog službenika Federalne uprave policije, Odjela za borbu protiv zloupotrebe droga. Osoba lišena slobode se od ranije vodi u kaznenim evidencijama za nanošenje tjelesnih ozljeda za što je bilo kažnjavano uvjetnom osudom.

Policijski službenici Federalne uprave policije Odsjeka za borbu protiv kompjuterskog kriminala su osumjičenu osobu locirali i identificirali, te lišili slobode.

Osoba će nakon kriminalističe obrade u prostorijama Federalne uprave policije, biti predato u nadležnost Kantonalnom tužiteljstvu Kantona Sarajevo uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu.

Kopirati
Drag cursor here to close