Tužiteljstvo ŽZH

Još tri mjeseca pritvora jednom od osumnjičenih za pljačku automat kluba u Ljubuškom

Tužiteljstvo je zatražilo da se pritvor prema osumnjičenom Z.S. produlji za još tri mjeseca, zbog opasnosti da bi osumnjičenik mogao ponoviti kazneno djelo
Vijesti / Crna Kronika | 08. 01. 2018. u 16:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijski sud u Širokom Brijegu osumnjičenom Z.S. (34) produljio je pritvor za još tri mjeseca. Prijedlog za produljenje pritvora tužiteljstvo je uputilo 3. siječnja 2018. godine. Tužiteljstvo je zatražilo da se pritvor prema osumnjičenom Z.S. produlji za još tri mjeseca, zbog opasnosti da bi osumnjičenik mogao ponoviti kazneno djelo, potvrđeno je za Bljesak.info iz Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke.

Protiv ove odluke može se izjaviti žalba. O eventualnoj žalbi odlučivat će Vrhovni sud F BiH.

''Osumnjičeni Z.S. (34) sumnjiči se da bi zajedno sa I.R. (29) i T.Ć. (35) uz uporabu oružja počinio kazneno djelo Razbojništva. Sumnjiče se da su se 22. rujna 2017. godine u večernjim satima dovezli do automat kluba u Ljubuškom. Nakon toga maskirani u potkape i s automatskom puškom AK-47 ušli su u automat klub. S namjerom pribavljanja protupravne imovinske koristi uz prijetnju i pucanjem iz automatske puške od djelatnice kluba zatražili su novac. Kada su oduzeli određeni iznos novca izašli su iz automat kluba, ušli u vozilo i udaljili se'', izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu.

Podsjetio je da se osumnjičenik Z.S. (34) nalazi u pritvoru od 10. listopada 2017. godine.

 

Kopirati
Drag cursor here to close