Školsko dvorište

Hladnjak ispred kioska pao na djevojčice

Tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu Josip Aničić naložio je da se izvrši očevid…
Vijesti / Crna Kronika | 27. 04. 2023. u 19:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije djevojčice ozlijeđene su nakon što je na njih u srijedu pao hladnjak za piće koji se nalazio uz kiosk ispred Druge osnovne škole u Širokom Brijegu, objavio je portal Jabuka.tv.

jedna je djevojčica hospitalizirana na Kliničkom odjelu za dječju kirurgiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar dok je druga nakon pregleda u Domu zdravlja Široki Brijeg otpuštena na kućno liječenje.

Glasnogovornica Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke Martina Medić rekla je kako je u srijedu u 14:20 sati PU Široki Brijeg je zaprimila prijavu da je u prostorije Hitne pomoći u Širokom Brijegu, u pratnji majke pristupilo malodobno dijete, te zatražilo liječničku pomoć zbog ozljeda koje je zadobilo istog dana oko 14:00 sati u Kvaternikovoj ulici u Širokom Brijegu kada je ispred kioska na dvoje malodobne djece pao hladnjak koji se nalazio ispred kioska.

''Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja upućeni su policijski službenici PU Široki Brijeg koji su izvršili očevidne radnje, a o svemu izvijestili dežurnog Županijskog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH. Policijski službenici PU Široki Brijeg poduzimaju sve daljnje mjere i radnje u cilju utvrđivanja načina nastanka ozljeda gore navedenih, te će po kompletiranju predmeta uputiti odgovarajuće izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu'', izjavila je Medić.

Tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu Josip Aničić naložio je da se izvrši očevid, saslušaju svjedoci i prikupe drugi materijalni dokazi u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do ozljeđivanja djevojčica.

''Hladnjak se nalazio na nogostupu te je očito da nije bio dovoljno osiguran jer ga je nalet vjetra oborio i nažalost pao je na učenice trećeg razreda ove škole'', navodi širokobriješki portal.

Kopirati
Drag cursor here to close