Pranje novca

Dvojac uhićen zbog kladioničarskih prevara teških 511.000 KM

U utorak su pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije Foča uhitili K.A. iz Foče kojeg također terete za pranje novca
Vijesti / Crna Kronika | 05. 07. 2023. u 15:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Policijske uprave Foča uhitili su mještane V.A. i K.A., koji su osumnjičeni da su ukupno oprali 511.000 KM kroz takozvane kladioničarske prevare.

Tako su u utorak, oko 16 sati, uhitili V.A. iz Foče, kojeg terete za pranje novca te da je tako došao do oko 221.000 KM.

"V.A. se sumnjiči da je od lipnja 2021. do travnja ove godine stekao taj iznos, točnije novac koji je uplatilo više osoba s prostora jugoistočne Europe, dovodeći ih u zabludu nudeći im točne ishode sportskih mečeva", naveli su iz policije.

Istog dana, pretreseni su stan, pomoćne prostorije i vozilo koje koristi V.A., a u tijeku je kriminalistička obrada nad njim, prenose Nezavisne

Također, u utorak su pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije Foča uhitili K.A. iz Foče kojeg također terete za pranje novca.

On je, kako je potvrđeno "Nezavisnim novinama", uhićen kada je na šalteru pošte uplaćivao novac za koji se sumnja da je opran.

"Pregledom K.A. pronađena je veća količina novca. Za njega se sumnja da je od studenog 2021. do travnja ove godine uzeo oko 290.000 KM", kazali su iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close