Opojna droga

Diablo - Lišen slobode zbog krijumčarenja 110 kg skunka

Ravnatelj Granične policije BiH je rekao kako GPBiH bilježi jako dobre rezultate rada.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 12. 2020. u 09:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Granična policija BiH, pod nadzorom Tužiteljstva BiH, 13. prosinca 2020. godine, provela je još jednu uspješnu operativnu akciju, kodnog naziva „Diablo“. Tom prilikom otkriveno je 110 kg opojne droge skunka, namijenjene za europsko tržište, čija se tržišna vrijednost procjenjuje oko 250 000 eura.

Droga je otkrivena, uz pomoć specijalističke opreme, na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška kod državljanina Republike Hrvatske u automobilu nizozemskih registarskih oznaka.

Hrvatski državljanin priveden je u službene prostorije Granične policije BiH, nakon čega će biti predan Tužiteljstvu BiH na daljnje postupanje. U predmetu je ostvarena i značajna suradnja s Državnom agencijom za istrage i zaštitu.

Foto: Granična policija BiH / Akcija Diablo

Ravnatelj Granične policije BiH je rekao kako GPBiH bilježi jako dobre rezultate rada.

''Unatoč svim problemima s kojima se suočava Granična policija BiH, počevši od borbe s nezakonitim migracijama i značajno umanjenim kadrovskim i materijalno-tehničkim sredstvima, bilježimo jako dobre rezultate rada. Ovo je jedna u nizu uspješnih operativnih akcija u borbi protiv prekograničnog kriminala te ovim putem zahvaljujem i Tužiteljstvu BiH i Državnoj agenciji za istrage i zaštitu na odličnoj suradnji, a posebno pohvaljujem djelovanje Središnjeg istražnog ureda Granične policije, odjel za prikrivene operacije, na ovako značajnom poduhvatu'', rekao je ravnatelj Galić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close