Laž

SIPA nije poslala izvještaj Tužiteljstvu protiv Tegeltije

U pojedinim medijima pojavile su se dezinformacije da su policijski službenici SIPA-e podnijeli jučer izvještaj o počinjenom krivičnom djelu korupcije protiv Tegeltije i Buhe...
Vijesti / Politika | 01. 12. 2020. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija za istrage i zaštitu (SIPA) nije podnijela izvještaj Tužiteljstvu BiH protiv predsjednika Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća (VSTV) BiH Milana Tegeltije i bivšeg člana VSTV-a Milijane Buhe, rekao je Srni glasnogovornik SIPA-e Luka Miladinović.

"Radi točnog i objektivnog informiranja javnosti, SIPA ukazuje na iznošenje netočnih informacija pojedinih medija da su policijski službenici SIPA-e podnijeli izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv predsjednika VSTV-a BiH i bivše članice VSTV-a. Shodno tome, informiramo javnost da Sipa nije podnijela izvještaj protiv spomenutih osoba", rekao je Miladinović.

Naime, u pojedinim medijima pojavile su se dezinformacije da su policijski službenici SIPA-e podnijeli jučer izvještaj o počinjenom krivičnom djelu korupcije protiv Tegeltije i Buhe i da je o tome obaviješten tužitelj Tužiteljstva BiH Kasim Halilčević, koji, kako navode, od petka poduzima aktivnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close