Jedna osoba lišena slobode

BiH: Pronađena oprema za instalaciju laboratorije za uzgoj marihuane

Izvršen je pretres kuće, pomoćnih objekata i automobila koje koristi S. S. na području Doboja i Petrova
Vijesti / Crna Kronika | 07. 07. 2020. u 10:21 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Doboj 2 i Policijske stanice Petrovo, jučer su na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj, na području grada Doboja i općine Petrovo, izvršili su pretres kuće, pomoćnih objekata i putničkog automobila koje koristi lice inicijala S.S., javlja Anadolija.

Foto: Anadolija / Oprema za instalaciju laboratorije

"Prilikom navedenih pretresa pronađeno je i oduzeto: oprema za instalaciju laboratorije, a koja služi za uzgoj 'Indijske konoplje', mobilni telefoni, zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu 'Marihuana', ukupne težine od 22,76 grama, bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu 'Spid', ukupne težine 0,488 g, osam komada sjemenki koje svojim izgledom asociraju na sjemenke 'Indijske konoplje' i drugi predmeti", priopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

Foto: Anadolija / Zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu 

Dodaje se da je osoba S.S. lišena slobode i nakon izvršene kriminalističke obrade uz Izvještaj o izvršenom kaznenom djelu "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga", bit će predana u nadležnost Okružnog javnog tužiteljstva Doboj.

Kopirati
Drag cursor here to close