Pretres

Ljubušak uhvaćen s većom količinom marihuane u stanu

Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli veću količinu zeljaste biljne tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, te tri mobilna uređaja.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 02. 2020. u 10:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna muška osoba uhićena je u Ljubuškom u utorak zbog kaznenog djela ''Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'', priopćeno je iz MUP-a ŽZH. 

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH su izvršili pretres stana, obiteljske kuće, vozila i pratećih objekata koje koristi osoba J.R. (31) iz mjesta Vašarovići, Grad Ljubuški. Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli, te na potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta izuzeli veću količinu zeljaste biljne tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, te tri mobilna uređaja.

Nakon završene pretrage nad osobom J.R. je provedena kriminalistička obrada tijekom koje je od istog uzet iskaz na zapisnik o ispitivanju osumnjičenika zbog osnova sumnje da je počinio KD iz čl. 238 KZ F BiH ''Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga''.

O svim poduzetim mjerama i radnjama blagovremeno je izvješteno nadležno Županijsko tužiteljstvo.

Pretres i uhićenje je provedeno u sklopu operativne akcije ''Lord'', temeljem naloga Općinskog suda u Ljubuškom.

Po kompletiranju predmeta policijski službenici će protiv navedenog uputiti izvješće o počinjenom gore navedenom KD Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu, navodi se u priopćenju MUP-a ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close