Četiri osobe

Konjic: Presrela ih policija i našli im krivotvorene novčanice

PU Konjic će zajedno sa nadležnim tužiteljstvom provoditi kriminalističko - tehničku istragu nad osumnjičenim i izuzetim novčanicama, te raditi na dokumentiranju ovog slučaja.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 02. 2018. u 16:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri osobe su uhićene na području općine Konjic, nakon što im je policija u automobilu pronašla krivotvorene novčanice.

Naime, policijski službenici Policijske uprave Konjic su dana 27.2., oko 16:40 sati, na temelju operativnih saznanja, na području općine Konjic, presreli putničko vozilo marke Jetta, te osobe u vozilu lišili slobode i priveli ih u PU Konjic.

Pretresom i kriminalističkom istragom policijski službenici PU Konjic kod osoba inicijala K.S. (1996.) iz Konjica, S.I. (1996.) iz Sarajeva, S.K. (1996.) iz Sarajeva i Đ.H. (1999.) iz Tuzle, pronašli su veću količinu novčanica u apoenima od 50 eura, za koje postoji osnova sumnje da su krivotvorene.

PU Konjic će zajedno sa nadležnim tužiteljstvom provoditi kriminalističko - tehničku istragu nad osumnjičenim i izuzetim novčanicama, te raditi na dokumentiranju ovog slučaja, navedeno je u priopćenju iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close