Vozilo u pokretu

Eksplozija auto-bombe: U Beogradu likvidiran bivši specijalac MUP-a RS

Čovjek koji je u utorak poginuo u eksploziji džipa na Autokomandi u Beogradu je Siniša Milić (45), pripadnik kriminalne grupe Filipa Koraća, suradnika Luke Bojovića.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 06. 2018. u 15:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan automobil je eksplodirao u pokretu u Južnom bulevaru u Beogradu, a osoba koja se nalazila u vozilu u momentu eksplozije je preminula, piše B92.

Iz Hitne pomoći je potvrđeno da je jedna osoba stradala, a prethodno je bez znakova života prebačena u Urgentni centar. Ministarstvo unutarnjih poslova je navelo da se eksplozija dogodila oko 13 sati.

Čovjek koji je u utorak poginuo u eksploziji džipa na Autokomandi u Beogradu je Siniša Milić (45), pripadnik kriminalne grupe Filipa Koraća, suradnika Luke Bojovića, neslužbeno saznaje Telegraf.

Milić je 2015. godine uhićen pod sumnjom da je planirao napad na Aleksandra Vučića, nakon što je osam puta za manje od 24 sata zatečen u automobilu marke Audi A8 u blizini adrese na kojoj predsjednik stanuje.

On je tada u policiji pet puta mijenjao iskaz, a posljednji put je dao indicije da je premijera držao pod prismotrom za nečiji račun, pisali su mediji.

Milić je rođen 1973. godine u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali je već više od 20 godina nastanjen na relaciji Beograd - Podgorica - Bar. Do 2009. godine bio je pripadnik specijalnih antiterorističkih jedinica, prvo Republike Srpske, a potom i Republike Srbije.

Od 2010. godine službeno je zaposlen u podgoričkoj agenciji za osobno osiguranje 'Conccot', dok je u policiji Crne Gore označen kao jedan od naistaknutijih članova barsko-budvanskog kriminalnog klana, kome je radno mjesto u privatnoj agenciji samo "pokrivalica" za mutne radnje.

Kopirati
Drag cursor here to close