MUP Srbije

Potvrđeno: U Johannesburgu likvidiran Arkanov ubojica

To je za Tanjug potvrđeno u MUP-u. Milan Đuričić ubijen je prije desetak dana u Johannesburgu.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 05. 2018. u 20:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MUP Srbije, putem Interpola, dobio je iz Južne Afrike otiske prstiju ubijenog u Johannesburgu, čijom je analizom u Srbiji utvrđeno da je riječ o Milanu Đuričiću. Đuričić je osuđen za ubojstvo Željka Ražnatovića Arkana i dvojice njegovih prijatelja.

To je za Tanjug potvrđeno u MUP-u. Milan Đuričić ubijen je prije desetak dana u Johannesburgu.

Ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović je ranije rekao da je policija od prvog trenutka kada se u medijima pojavila ta informacija preko Interpola pokušala da dođe do informacija o ubijenom, s obzirom da je riječ o državljaninu Srbije, prenosi B92.

Milan Miki Đuričić iz Loznice, koji je ubijen u Južnoj Africi, a koji je osuđen na 30 godina zatvora zbog ubojstva Željka Ražnatovića Arkana i dvojice njegovih prijatelja u beogradskom hotelu "Interkontinental", 15. siječnja 2000. godine, imao je veoma tešku mladost. Kako je rečeno za 'Telegraf', Đuričića su roditelji već jednom sahranili, kada je nestao poslije odsluženja vojnog roka.

Odrastao je u veoma siromašnoj obitelji, koja je jedva preživljavala. Često su susjedi morali da im daju hranu kako bi preživjeli. Đuričić je, kako su rekli njegovi najbliži, još u ranoj mladosti počeo da radi kako bi pomogao roditeljima.

Izvor 'Telegrafa' dodaje da je, uprkos neimaštini, Đuričić bio na pravom putu sve do vojske. Točnije, do kraja odsluženja vojnog roka kada je poslan u rat. Đuričić je bio u bjekstvu od listopada 2006. godine. Kako saznaje 'Telegraf', nije još poznato kada će biti sahrana jer se ne zna kada će tijelo biti transportirano.

Dobrosav Gavrić (39), koji je osuđen na 35 godina zbog ubojstva Ražnatovića i dvojice njegovih prijatelja Milenka Mandića Mande i Dragana Garića Gare, nalazi se i dalje u kućnom pritvoru u Južnoafričkoj Republici, u kojoj je uhićen u prosincu 2011., a tamošenje vlasti ga još ne izručuju Srbiji.

Kopirati
Drag cursor here to close