Niz dojava o bombi i eksplozija

Likvidiran vlasnik poznatog podgoričkog kluba

Policijski službenici su, odmah po obavještenju o događaju, došli na lice mjesta i poduzeli druge službene mjere i radnje", navodi se u priopćenju Uprave policije.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 05. 2018. u 21:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlasnik diskoteke "Beagle" Miodrag Kruščić preminuo je u Kliničkom centru Crne Gore od posljedica ranjavanja, rekla je Srni glasnogovornica Kliničkog centra Gorica Soković.

"Nažalost, preminuo je od zadobivenih ozljeda", navela je Soković. Na Kruščića je nepoznata osoba ispalila devet metaka u podgoričkom naselju Stari aerodrom, pored kafića "Palata".

Teško ozlijeđeni Kruščić je prevezen u Klinički centar sa više prostrijelnih rana.

"Službenici Uprave policije MUP-a - Centra bezbjednosti Podgorica intenzivno rade na rasvjetljavanju događaja u kojem je danas lišen života M.K. (49) iz Podgorice. Za sada nepoznata osoba, na čijoj se identifikaciji radi, je danas oko 18:45 sati u naselju Stari aerodrom u Podgorici, u bašti restorana 'Palata', ispalila više hitaca iz vatrenog oružja u smjeru M.K. od kojih je ova osoba zadobila ozljede.

Policijski službenici su, odmah po obavještenju o događaju, došli na lice mjesta i poduzeli druge službene mjere i radnje", navodi se u priopćenju Uprave policije. Sredinom ožujka ove godine postavljena je eksplozivna naprava pred klub 'Beagle' čija eksplozija je uništila gotovo cijeli prednji dio objekta. Prije toga, policiji je više puta upućivana dojava o postavljenoj bombi u tom objektu.

Ubijeni se u središtu medijske pažnje našao 8. siječnja prošle godine, kada je policija izvršila ciljanu raciju u "Urban bistrou 21", gdje su službenici u uniformi i civilu priveli sigurnosno interesantne osobe Podgoričane S. S., M. Š., B. V., M. J., A. J., iz Kotora, kao i M. K., javlja CDM.

Prilikom kriminalističke obrade, on je u policiji, a kasnije u Tužiteljstvu dao izjavu da je vlasnik torbice, zaplijenjene sa stola za kojim je sjedio, u kojoj je pronađen repetirani pištolj i osobni dokumenti S. S.

Kopirati
Drag cursor here to close