Stravičan zločin

30 godina zatvora za 25-godišnjeg ubojicu iz Teočaka

Haračić je optužen da je 23. prosinca 2020. godine na okrutan način usmrtio Hajriju Džuzdanović te pokušao ubiti i njezinog supruga Muju.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 07. 2023. u 11:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kantonalni sud Tuzla je po optužnici Tužiteljstva TK donio osuđujuću prvostupanjsku presudu i izrekao Harisu Haračiću (25) iz Teočaka jedinstvenu kaznu dugotrajnog zatvora u trajanju od 30 godina zbog ubojstva i pokušaja ubojstva počinjenih na okrutan način krajem prosinca 2020. godine u Teočaku.

Podsjećamo, Haračić je optužen da je 23. prosinca 2020. godine na okrutan način usmrtio Hajriju Džuzdanović te pokušao ubiti i njezinog supruga Muju.

U optužnici se navodi da je Haraćić spomenutog dana oko 23 sati provalio u obiteljsku kuću starijeg bračnog para u Teočaku, razbacao stvari u podrumu i kući te supružnicima, koje je zatekao na spavanju, na okrutan način nanio veći broj ubodnih rana oštrim predmetom, kao i brojne ozljede udarcima rukama po glavi, licu i cijelom tijelu.

Od posljedica povređivanja sedamedesettrogodišnja Hajrija je preminula u UKC-u Tuzla nekoliko sati nakon događaja, dok je njezin suprug, sedamdesetsedmogodišnji Mujo Džuzdanović, tada teško ozlijeđen, a dva tjedna nakon toga je također preminuo.

Haračiću je sud nakon objave presude, na prijedlog Tužiteljstva, produžio mjeru pritvora. 

Kopirati
Drag cursor here to close