Pred utakmicu protiv Islanda

Virus stvara probleme Perkovcu

Osim Domagoja Duvnjaka koji ima problema s temperaturom već nekoliko dana, njemu su se s istom dijagnozom priključili Srna, Karačić, Mamić i Maraš.
Sport / Rukomet | 22. 01. 2024. u 12:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije utakmice u prva dva susreta drugog kruga dovela su rukometnu reprezentaciju Hrvatske na eliminacije. Srećom u nesreći po
Hrvatsku, Njemačka nije savladala Austriju, pa je polufinale još uvijek dohvatljivo.

Za to su potrebne dvije pobjede i pomoć nekih drugh selekcija. Nakon Francuske i Mađarske, Hrvatska danas igra protiv Islanda.

Reprezentacije koja je godina uvijek tu, ali koja nikako ne uspijeva rezultatski da se potvrdi na velikoj sceni. Uz poraze, Hrvatsku reprezentaciju muče i zdravstveni problemi. Točnije, viroza koja je učinila svoje. Osim Domagoja Duvnjaka koji ima problema s temperaturom već nekoliko dana, njemu su se s istom dijagnozom priključili Srna, Karačić, Mamić i Maraš.

"Na našu sreću, temperatura nije narasla, negdje je oko 37, oni se dobro osjećaju i ima velikih izgleda da svi budu spremni. Nadam se da će i Duvnjak biti spreman on nam puno znači. Možemo ga ubaciti nekoliko minuta da malo pomogne, da odmori nekoga i da u krajnjem slučaju probamo možda i 5-1 obranu. Zasad nećemo nikoga zvati. Jednog vam mogu reći koji je trebao biti spreman, Matej Hrstić. Hoćemo li doći do polufinala i finala? To ne zna nitko, mi ćemo se potruditi da odradimo naš dio", rekao je dan prije utakmice Perkovac. 

Kopirati
Drag cursor here to close