Opleli po susjedima

Srbi o Hrvatima: Raspad sistema, Srbija je za njih sila

"Raspad sistema u Hrvatskoj. Srbija je sad za njih sila. Nekad redali medalje, sad mijenjaju ime i broje otkaze", naslov je teksta objavljeno na portalu Mondo Sport.
Sport / Rukomet | 10. 01. 2024. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ispred nas je Europsko rukometno prvenstvo u Njemačkoj. Ono će sutra započeti susretom koji će srušiti rekord posjećenosti jedne rukometne utakmice, kad na stadionu u Düsseldorfu zaigraju Njemačka i Švicarska.

Hrvatska reprezentacija svoj put započinje u petak susretom protiv Španjolske, a potom slijede Austrija i Rumunjska.

Uistinu ne znamo što očekivati, piše Gol.hr. Vjerujemo u četvrtfinale, a kao i uvijek nadamo se medalji. Znamo da kvalitetu imamo, pokazala je to jesenska forma naših igrača, ali i sjajne pripremne utakmice.

No ima onih koji nam nimalo ne vjeruju, odnosno smatraju da je hrvatska reprezentacija u svojevrsnom ponoru.

"Raspad sistema u Hrvatskoj. Srbija je sad za njih sila. Nekad redali medalje, sad mijenjaju ime i broje otkaze", naslov je teksta objavljeno na portalu Mondo Sport

"Hrvatska je u velikim, velikim problemima pred Europsko prvenstvo. Tim koji više ne želi da se zove Kauboji izuzetno je oslabljen. Već i prije vijesti o ozljedama Hrvatima je na Euro davano manje šanse nego Srbiji, a sad ih gotovo nitko ne vidi u borbi za medalje", stoji u tekstu. 

Spomenuli su koji su igrači otpali zbog ozljede te su dodali kako Hrvati prvenstvo otvaraju susretom protiv Španjolske, gdje ih poraz baca u velike probleme.

Kopirati
Drag cursor here to close