Ostalo na -18

Težak poraz rukometaša od Švicarske

Zanimljivo, deset golova u dresu reprezentacije BiH je postigao Marko Panić, ostatak selekcije 11. U drugom poluvremenu su reprezentativci BiH uspjeli postići sedam golova.
Sport / Rukomet | 05. 01. 2024. u 23:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom na to da je reprezentacija Švicarske kvalitetnija od Argentine, novi poraz, vrlo uvjerljiv nije iznenađujući kada je u pitanju rukometna reprezentacija BiH. Jer Argentina je večer ranije slavila devet razlike, Švicarska je bila bolja 39:21.

Opet poražavajući broj primljenih golova i vrlo mali broj postignutih. I opet katastrofalno drugo poluvrijeme. Jer nakon prvog je Švicarska vodila 18:14, u nastavku baš kao i večer ranije nije bilo načina da se zaustavi pad. Švicarci su u 34. minuti došli do plus sedam, bilo je 22:15 nakon čega je Irfan Smajlagić tražio minutu odmora, no ni kratka pauza nije pomogla bh. rukometašima budući da je prednost domaće selekcija konstantno rasla pa su tako naši današnji protivnici u 43. minuti došli na plus deset, bilo je 27:17.

Tu se domaćini nisu zaustavili budući da su do kraja meča "do vrha" napunili mrežu bh. rukometaša i sasvim zasluženo došli do drugog trijumfa na ovom turniru. Zanimljivo, deset golova u dresu reprezentacije BiH je postigao Marko Panić, ostatak selekcije 11. U drugom poluvremenu su reprezentativci BiH uspjeli postići sedam golova.

Kopirati
Drag cursor here to close