Problemima nikad kraja

Francuska bez Luke Karabatića na Europskom prvenstvu

Prvog dana 2022. godine Gille je saznao kako neće moći na Europskom prvenstvu računati na Luku Karabatića (33). Mlađi brat Nikole Karabatića (37) jedan je od najvažnijih aduta "Les Expertsa"
Sport / Rukomet | 01. 01. 2022. u 10:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sada je sasvim izvjesno. Reprezentacija Francuske će na predstojećem Europskom prvenstvu biti oslabljena. Ostaje pitanje koliko, jer njihov izbornik ima velikih problema s ozljeđenim igračima, igračima koji su pod COVID protokolu van stroja.

Francuski je izbornik Guillaume Gille zbog zaraze koronavirusom prvo ostao praktički bez polovice igrača, a sada je ostao i bez jednog izuzetno važnog igrača. Prvog dana 2022. godine Gille je saznao kako neće moći na Europskom prvenstvu računati na Luku Karabatića (33). Mlađi brat Nikole Karabatića (37) jedan je od najvažnijih aduta "Les Expertsa", sjajni pivot već godinama drži obranu francuske reprezentacije i praktički je nezamjenjiv. No, Luka već neko vrijeme ima problema s ozljedom mišića, a posljednji pregled magnetskom rezonancijom nije donio dobre vijesti.

Ozljeda nije sanirana te Luka Karabatić definitivno otpada s popisa i neće moći pomoći svojoj reprezentaciji na Europskom prvenstvu. Gille je kao zamjenu pozvao Thea Monara iz Nantesa.

Kopirati
Drag cursor here to close