Cilj je još jedna dupla kruna

Rukometašice Gruda proslavile sedmi naslov prvaka

U 22. kolu Grude su slavile rezultatom 34:23, što je na određeni način bila točka na i ove sezone. Jovana Ilić je u ovom susretu postigla devet golova, Leontina Vujić šest. Kod gošći je Ismihana Perla postigla šest golova.
Sport / Rukomet | 23. 05. 2022. u 00:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jednu sezonu su rukometašice Borca uspjela izbaciti momčad Gruda iz kolosijeka prvakinja. Samo jednu. Ovog vikenda su rukometašice Gruda proslavile sedmu titulu prvakinja BiH. U sezoni koju bi vrlo lako mogle zaključiti duplom krunom, jer su osmi put na završnom turniru četiri najbolje momčadi.Sezona nije krenula baš idealno.

Na njezinu otvaranju rukometašice Hadžića provukle su se u Grudama i otkinule bod. U proljetnom nastavku u Hadžićima Gruđanke su pokleknule i mnogi su ih otpisali. No, tek tada su Gruđanke pokazale svoje pravo lice. Pojačavale su ritam, pobjeđivale svoje suparnice s lakoćom, te u Zavidovićima pobjedom protiv Krivaje definitivno vratile naslov u Grude.

Zato je utakmica protiv Ilidže imala svoj slavljenički karakter. U 22. kolu Grude su slavile rezultatom 34:23, što je na određeni način bila točka na i ove sezone. Jovana Ilić je u ovom susretu postigla devet golova, Leontina Vujić šest. Kod gošći je Ismihana Perla postigla šest golova.

Kopirati
Drag cursor here to close