Deveti put

Rukometaši Izviđača tri kola prije kraja osigurali naslov prvaka

Utakmica u Živinicama je odigrana na veliki broj golova, na kraju je odlučena u periodu između 42. i 48. minute. U tom periodu Ivano Pavlović postiže četiri gola, Izviđač pravi seriju 7:1 za velikih i nedostižnih 23:29.
Sport / Rukomet | 22. 04. 2023. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri kola prije kraja prvenstva rukometaši Izviđača su osigurali titulu prvaka BiH. Već nekoliko kola prije kraja svima je bilo jasno da titula prvaka putuje u Ljubuški i da je samo pitanje trenutka kad će to popularni "Skauti" i matematički potvrditi. Rukometaši trenera Tonija Čoline to su uspjeli napraviti u Živinicama, savladavši Konjuh 35:37. Za Izviđač je ovo deveta titula prvaka Bosne i Hercegovine.

Utakmica u Živinicama je odigrana na veliki broj golova, na kraju je odlučena u periodu između 42. i 48. minute. U tom periodu Ivano Pavlović postiže četiri gola, Izviđač pravi seriju 7:1 za velikih i nedostižnih 23:29. Tek u završnici utakmice, u posljednje dvije minute, domaća momčad je uspjela smanjiti taj zaostatak. Ivano Pavlović je predvodio Izviđač s 12 golova, kapetan Milan Vukšić je dodao šest. Najefikasniji u redovima domaćina bio je Almir Osmanhodžić s 11 golova

Kopirati
Drag cursor here to close