Nije bilo težih posljedica

Rukometaša Drine Nikolu Tomića iz Zvornika napala ženska osoba nožem

Policija je istu uhapsila zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo pokušaj ubojstva. Motiv napada koji srećom nje završio tragedijom još uvijek nije službeno potvrđen.
Sport / Rukomet | 18. 04. 2023. u 11:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaš Drine iz Zvornika, Nikola Tomić oporavlja se u bolnici nakon što je preživio pokušaj ubojstva. Njega je na benzinskoj pumpi u noći sa subote na nedelju napala nožem ženska osoba. Policija je istu uhapsila zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo pokušaj ubojstva.

Motiv napada koji srećom nje završio tragedijom još uvijek nije službeno potvrđen. Pukom srećom mladom rukometašu utvrđene su tek lakše ozlijede. 

"Dana 16. travnja 2023., oko tri sata iza ponoći, policijski službenici stanice Zvornik lišili su slobode lice I.L. zbog pokušaja ubojstva. Hladnim oružjem napadnut je naš rukometaš Nikola Tomić, koji je tom prilikom zadobio povrede u predjelu vrata u vidu ozbiljne posjekotine. Na našu sreću, ako se to srećom može nazvati, Nikola je nakon hladnokrvnog napada ubrzo zbrinut u bolnici. Iskreno se nadamo da će nadležne institucije najstrože kazniti ovakav vid nasilničkog ponašanja. Bio je ovo napad na jednog mladog i perspektivnog sportaša, željnog igre i dokazivanja, a na njegovom mjestu mogao je biti bilo ko od nas. Najiskrenije se nadamo da se ovakvo nešto neće više nikad ponoviti”, stoji u saopćenju kluba.

 

Kopirati
Drag cursor here to close