Iskusni Nikola

Prce: Pokušati nešto napraviti protiv Španjolaca

U našoj skupini Češka je rival u nivou naše reprezentacije, posebno Španjolska koja po meni nije nepobjediva i mislim da trebamo sve karte baciti na taj meč sa Španjolcima" naglasio je Prce.
Sport / Rukomet | 09. 01. 2022. u 21:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikola Prce je već ranije donio odluku. Nakon Europskog prvenstva je priča oko reprezentacije završena. Čovjek je uz reprezentaciju od 2006. godine. Prošao je puno toga, bilo je više razočaranja nego razloga za slavlje, li opet Nikola je bio na jednom svjetskom, ovo će biti drugo europsko. Prce vjeruje da su problemi oko korona virusa iza reprezentacije i da će reprezentacija spremna doći u Bratislavu.

"Puno toga će zavisti od ovog zadnjeg testiranja i ja se nadam da je sve to prošlo i da više nitko neće biti pozitivan, te da ćemo u pozitivnoj atmosferi putovati u Bratislavu. Nije dobro što nema pripremnih mečeva, stručni štab puno bolji ima uvid kad se igraju utakmice. Dosta reprezentacija je odgodilo svoje mečeve, a sigurno bi bilo bolje da smo imali koju utakmicu da vidimo neke stvari", rekao je Nikola za stranicu Rukometnog saveza.

Kao što je poznato, reprezentacija BiH svoju prvu utakmicu igra protiv Švedske, dva dana poslije protivnik je Češka, pa onda na kraju Španjolska. Mnogi će reći kako je maksimum ove reprezentacije eventualno jedna pobjeda ona protiv Češke, međutim u ovom trenutku je jako teško reći kako će se to izgledati s obzirom na probleme koji su pratile većinu reprezentacija. Što s koronom, što s ozljedama, dok su neke reprezentacije odlučile praviti smjenu generacija. Jedna od njih je i Španjolska koja jeste dvostruki uzastopni europski prvak. Prce također vjeruje kako bi se nešto u toj utakmici mogli napraviti.

"Najteža utakmica na otvaranju, sa svima se mora igrati. Ako ćemo imati naših 150%, a oni svoj loš dan da možemo očekivati dobar rezultat. Da budemo realni Švedska je puno bolji rival od nas i favorit za osvajanje grupe, a sa svim ostalim možemo igrati posebno s Češkom koja je rival u nivou naše reprezentacije, posebno Španjolska koja po meni nije nepobjediva i mislim da trebamo sve karte baciti na taj meč sa Špancima" naglasio je Prce.

Kopirati
Drag cursor here to close