Nakon porazu u debiju

Perkovac: Ovo nije bilo dobro, bili smo prespori

"Nije bilo dobro, ova reprezentacija zaslužuje više i mora tome težiti. Bili smo prespori, nismo ispoštovali dogovore, a protiv jedne takve reprezentacije na taj način je jako teško", naglasio je Perkovac.
Sport / Rukomet | 09. 03. 2023. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 3. kolu skupine 5 kvalifikacija za Europsko prvenstvo iduće godine nizozemski rukometaši su na domaćem terenu, u Eindhovenu, svladali Hrvatsku 32:27.

Gledajući kretanje rezultata i razvoj situacije na terenu, mogli bi se reći bez problema. Hrvatska javnost i mediji su dosta optimistično dočekali dolazak novog izbornika Perkovca, ali čini se da i njega čeka sve samo ne lagan posao.

"Nije bilo dobro, ova reprezentacija zaslužuje više i mora tome težiti. Bili smo prespori, nismo ispoštovali dogovore, a protiv jedne takve reprezentacije na taj način je jako teško. Moramo se ubrzati, napadački ne možemo sa sporom loptom napraviti ništa, samo individualna kvaliteta u tim slučajevima može doći do izražaja, ali to je bilo premalo. Ništa, moramo se okrenuti Osijeku, uzvratu, uvjeren sam da i u ovom kratkom vremenu možemo napraviti puno toga i izgledati bolje. Ako nešto mogu dodati kao dobro je učinak mladih igrača koji su prvi puta u ovakvim ulogama, kao Klarica, Načinović, Lučin ili Kuzmanović, no kažem to je pojedinačno, nije dovoljno protiv jedne rutinirane momčadi kao što je Nizozemska", rekao je Perkovac nakon utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close