HRS obznanio

Perkovac bivši

Sport / Rukomet | 06. 02. 2024. u 18:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: HRS Facebook / Goran Perkovac i Igor Karačić

Goran Perkovac više nije izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, objavio je HRS nakon sjednice Upravnog odbora.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza na telefonskoj sjednici održanoj danas, 6. veljače 2024. godine tijekom poslijepodneva, jednoglasno je donio odluku da se zbog neuspjeha na Europskom prvenstvu u Njemačkoj s mjesta izbornika hrvatske muške rukometne reprezentacije smijeni Goran Perkovac. Čelništvo Saveza u ovom trenutku još nije odlučilo tko će ubuduće obavljati tu dužnost, stoga će odluka o novom izborniku biti donešena tijekom sljedećih nekoliko dana".

Nakon samo jednog prvenstva izgubio je mandat na klupi reprezentacije, pišu 24 sata

Tko god bio, imat će jako malo vremena upoznati reprezentaciju, proći službenu proceduru i krenuti u pohod na Olimpijske igre u Parizu. 

Iako je želja Zorana Gopca bio Nenad Šoštarić, Šoka nije dobio službeni poziv i sigurno neće sjesti na klupu reprezentacije. Sljedeća opcija, kao netko iz domaćih redova, nameće se Slavko Goluža, koji ne skriva želju sjesti na klupu reprezentacije.

Poznaje igrače, dio je vodio u reprezentaciji, dio u Zagrebu.

Pred savezom je vrlo težak zadatak, moraju pronaći čovjeka koji će biti dugoročno riješenje jer mijenjanje izbornika nakon svakog turnira ne odgovara nikome. 

Kopirati
Drag cursor here to close