Prva liga FBiH jug

Mostarski klubovi slavili, Velež drži vrh tabele

U ovom kolu Velež je bez problema odradio gostovanje u Briješću. Na poluvremenu je bilo + 4, na kraju uvjerljivih 22:37. Rukometaši SRK Zrinjski su bez problema u Mostaru savladali Međugorje 34:19.
Sport / Rukomet | 18. 03. 2024. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Prvoj ligi FBiH- Jug igrane su utakmice 15. kola. Situacija na vrhu tabele je i dalje vrlo zanimljiva. Tu su tri kluba unutar dva boda.
Tri kluba koja ima isti broj poraza, ali Velež ima jedan remi, Sloga ima pobjedu manje, Bosna dvije. Velež za sada drži vrh tabele s 26 bodova, Sloga GV-Uskoplje je druga (25), Bosna Sarajevo treća (24).

Prema propozicijama za konačni plasman ne računaju se utakmice koje klubovi tijekom sezone odigraju s drugim timom Izviđača, pa je broj bodova za nijansu nešto drugačiji: Velež (24), Sloga (23), Bosna (22).

U ovom kolu Velež je bez problema odradio gostovanje u Briješću. Na poluvremenu je bilo + 4, na kraju uvjerljivih 22:37. U ovom susretu su Šapuh i Đuliman postigli po šest golova. Sloga je također bila uvjerljiva u Kiseljaku, dok su "Studenti" poraženi ali od druge ekipe Izviđača 34:27.

Rukometaši SRK Zrinjski su bez problema stigli do svoje sedme ovosezonske pobjede. Oni su u Mostaru savladali Međugorje 34:19. Zrinjski je trenutačno na šestom mjestu sa 17 osvojenih bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close