Euro 2022

Karačić iskren: Ne znam što očekivati protiv Češke

''Nadam se da ćemo imati dobru utakmicu i ostvariti prvu pobjedu na Euru. Ta utakmica nam znači sve i ako bi uspjeli pobijediti imali bi šansu i za drugi krug'', rekao je Karačić.
Sport / Rukomet | 15. 01. 2022. u 11:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras (18 sati) igra ključni meč Europskog prvenstva protiv Češke Republike, protivnika s kojim bi trebali imati najviše šansi za prvu pobjedu.

Ipak Zmajevi su u velikim problemima uoči ovog meča, protiv Švedske su bili bez sedam igrača, a slično će biti i večeras.

Na nekim pozicijama uopće nemamo igrače specijalizirane za njih. Tako je naš A tim na desnom beku ostao prvo bez Marka Panića, potom se na pripremama ozlijedio Dragan Pavlović, a onda je na koronavirus uoči prvog meča bio pozitivan i Dejan Malinović.

Tako je na poziciju desnog beka morao Ivan Karačić, piše Dnevni list.

''Od početka priprema izbornik mi je namijenio to mjesto, ja odrađujem svoj posao najbolje što mogu, dajem sve od sebe i to je to, nemam što drugo kazati u vezi toga'', kaže Karačić koji je najavio i susret sa Češkom Republikom:

''Česi su protiv Španjolske izgledali jako dobro, a mi nismo protiv Švedske. Kad se gleda na papiru rekli bi da je to izjednačena utakmica. Trebala bi biti, ali stvarno ne znam što da očekujem. Nadam se da ćemo imati dobru utakmicu i ostvariti prvu pobjedu na Euru. Ta utakmica nam znači sve i ako bi uspjeli pobijediti imali bi šansu i za drugi krug''.

Kopirati
Drag cursor here to close