Završni turnir u Mostaru

Kadeti Izviđača prvaci

Konjuh je u polufinalu, u vrlo zanimljivoj utakmici nakon produžetaka slavio protiv ORK Banja Luka, dok ne bio siguran kontra Kozare. U finalnom susretu nije bilo dileme, Izviđač je slavio sa uvjerljivih 32:22. Treće mjesto pripalo je kadetima Kozare
Sport / Rukomet | 20. 06. 2022. u 00:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda Mostar i SRK Zrinjski bili su domaćini završnog turnira kadetskog prvenstva BiH. Na turniru je nastupilo devet momčadi koje su bile raspoređene u dvije skupine. U A skupini su se našli Izviđač, ORK Banja Luka, Vogošća, Leotar, Žepče, dok se u drugoj našli domaćin turnira SRK Zrinjski, Konjuh, Gračanica i Kozara.

Domaći sastav Zrinjskog je krenuo pobjedom protiv Vršnjaka iz Gračanice 18:14, nakon čega je uslijedio poraz od Kozare 21:22. Iako je Zrinjski vodio najvećim dijelom utakmice, gosti su u finišu mini serijom 3:0 stigli do pobjede. Za plasman u polufinale Zrinjski je igrao protiv Konjuha koji je savladao Kozaru, ali je remizirao sa Gračanicom. Na kraju je Konjuh bio bolji 19:17, pa se našao u polufinalu.

Konjuh je u polufinalu, u vrlo zanimljivoj utakmici nakon produžetaka slavio protiv ORK Banja Luka, dok ne bio siguran kontra Kozare. U finalnom susretu nije bilo dileme, Izviđač je slavio sa uvjerljivih 32:22. Treće mjesto pripalo je kadetima Kozare.

Kopirati
Drag cursor here to close