Zasluženo

Ivan Martinović pred transferom karijere

25-godišnji lijevoruki šuter došao je u ovaj klub prošlog ljeta, kao dio velikog projekta, no za sada se ciljevi projekta nisu ostvarili, budući da Melsungen trenutno u Bundesligi drži tek 11. mjesto.
Sport / Rukomet | 28. 03. 2023. u 14:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački sportski mediji koji detaljnije prate događanja u rukometu došli su do informacije kako će Ivan Martinović ove sezone napustiti Melsungen.

25-godišnji lijevoruki šuter došao je u ovaj klub prošlog ljeta, kao dio velikog projekta, no za sada se ciljevi projekta nisu ostvarili, budući da Melsungen trenutno u Bundesligi drži tek 11. mjesto, prenosi Gol.hr

No, Martinović je svojim partijama u klubu, ali i u reprezentaciji, gdje je već neko vrijeme najbolji hrvatski strijelac iz vanjske linije, na sebe okrenuo pažnju mnogih jakih klubova, tako da ne čudi prilka koja mu se pružila.

Prema informacijama više medija, Martinović bi od iduće sezone trebao preseliti u Mannheim, odnosno u redove Rhein-Neckar Löwena. Oni su trenutno na četvrtom mjestu u ligi, no u vrhu je prava gužva te imaju samo dva boda manje od vodećeg Füchsea.

To je njihov veliki povratak, nakon desetog mjesta prošle sezone te time ostanka bez europskih natjecanja u ovoj sezoni. Löwen je inače osvojio dva naslova prvaka Njemačke, 2017. i 2018. godine.

Martinović je ove sezone postigao 56 pogodaka u 15 bundesligaških utakmica, čime je peti strijelac svoje momčadi, unatoč tome što trener na njegovoj poziciji kao prvi izbor preferira Kaija Häfnera, inače drugog strijelca momčadi.

U Löwenu bi se, ako ne bude nekih promjena, trebao pridružiti Halilu Jaganjcu, dok bi mu konkurenciju trebali praviti Šveđanin Albin Lagergren i Danac Niclas Kirkeløkke. Obojica su ove sezone u ligi efikasniji od Ivana.

Kopirati
Drag cursor here to close