Utakmica vrijedna četvrtfinala

Hrvatska protiv Danske već u četvrtak

Danska i Egipat imaju po četiri boda, Hrvatska i Bahrain po dva, dok su SAD i Belgija bez bodova. Za sada još uvijek nije poznata satnica utakmica. Hrvatska prvu sljedeću utakmicu igra protiv Danske.
Sport / Rukomet | 17. 01. 2023. u 22:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završen je prvi krug takmičenja na Svjetskom prvenstvu rukometaša, tek sada kreće borba za mjesta koja vode u četvrtfinale. Sada imamo četiri skupine s po šest reprezentacija, međusobni bodovi se prenose u drugi krug, što znaći da se Hrvatska nalazi u skupini IV zajedno sa Danskom, Bahrainom, Belgijom, selekcijama koje su igrale u skupini H, uz Egipat i SAD.

Danska i Egipat imaju po četiri boda, Hrvatska i Bahrain po dva, dok su SAD i Belgija bez bodova. Za sada još uvijek nije poznata satnica utakmica. Hrvatska prvu sljedeću utakmicu igra protiv Danske i kako sada stvari stoje to bi mogla biti odlućujuća utakmica za plasman u četvrtfinale. U trokutu Hrvatska - Danska - Egipat ona reprezentacija koja prva izgubi utakmicu teško će do četvrtfinala.

Hrvatska u svakom slučaju mora ostvariti tri pobjede, ali onda pričekati eventualni remi ili poraz Danske u susretu kontra Egipta. Hrvatska će protiv Belgije igrati 21. siječnja (subota), te dva dana poslije protivnik će biti Bahrain. Najveći problem reprezentaciji Hrvatske predstavlja činjenica da su od Egipta poraženi devet razlike.

Kopirati
Drag cursor here to close