Fofana zabio šest golova

Amerikanci iznenadili Maroko

Protiv Maroka je najbolji strijelac bio Aboubakar Fofana sa šest pogodaka, a postigao je i pobjednički, 43 sekunde prije kraja. Alexandre Chan Blanco je postigao pet golova...
Sport / Rukomet | 14. 01. 2023. u 01:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Robert Hedin je sa reprezentacijom Švedske u prvoj polovini devedesetih bio europski prvak, treći na svijetu, srebrni dva puta zaredom na Olimpijadi. Od 2018. godine je na klupi SAD.

Reprezentacije koja je bi na ovom SP-u mogla proći u drugi krug. Jer je u prvom susretu savladala Maroko 28:27. Očekivano, u duelu slabih reprezentacija puno grešaka na jednoj i drugoj strani, uz veliki broj isključenja. Po 12 minuta na jednoj i drugoj strani. Amerikanci su totalna nepoznanica ali u svojim redovima imaju nekolicinu igrala iz rukometnih zemalja. Protiv Maroka je najbolji strijelac bio Aboubakar Fofana sa šest pogodaka, a postigao je i pobjednički, 43 sekunde prije kraja. Alexandre Chan Blanco je postigao pet golova, a po četiri puta su mrežu zatresli Ian Hueter, Andrew Donlin i Samuel Hoddersen.

Fofana igra u Nizozemskoj, Chan Blanco u Španjolskoj, tu su još Domagoj Sršen koji je igrao za Zagreb, Metković, Meshkov Brest,
Bjelovar, pa Amar Amitović iz Kaknja, igrač Krivaje iz Zavidovića. Na golu je Pal Merkovszky imao deset obrana. Najbolji strijelac Maroka bio je Amine Harchaoui sa pet pogodaka, dok je golman Jamal Ouaali zaustavio 10 udaraca.

Kopirati
Drag cursor here to close