Ups

Gaf IHF-a: Transformirali hrvatski i srbijanski grb

Promjene na zastavi doživjeli su i Iranci i Crnogorci, no to nije toliko loše kao ranije spomenuti grbovi Hrvatske i Srbije.
Sport / Rukomet | 18. 01. 2023. u 15:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završena je grupna faza Svjetskog rukometnog prvenstva. Hrvatski rukometaši prenijeli su dva boda iz svoje skupine, a četiri boda u Malmö nose Egipćani koji su iznenadili Hrvatsku.

Organizacija Svjetskog prvenstva nije najbolja, najviše se bune danski rukometaši zbog testova na koronu, no nije bajna ni tehnička strana prvenstva, piše Gol.hr. 

Službena stranica Svjetskog prvenstva nije ažurna, tablice ne postoje, a dan nakon utakmice Hrvatske i Maroka naši rukometaši još uvijek do kraja nisu upisani u raspored drugog kruga natjecanja, no ipak je veći gaf što su napravili s grbovima reprezentacija.

Srbijanski i hrvatski grb na zastavi doživjeli su najveće promjene, kruna na hrvatskom grbu ima samo tri manja ''grba'', umjesto pet, isto tako nisu pogodili ni šahovnicu, a srbijanski grb totalno su promašili.

Promjene na zastavi doživjeli su i Iranci i Crnogorci, no to nije toliko loše kao ranije spomenuti grbovi Hrvatske i Srbije.

Kako to izgleda, pogledajte na fotografiji ispod.

Foto: IHF/Screenshot / IHF raspored
Kopirati
Drag cursor here to close