Guillaume Gille u problemima

Nikola Karabatić ima koronu

Najstariji od braće Karabatić, koji se trenutno nalazi u Strasbourgu, testiran je u srijedu nakon što je osjetio simptome bolesti, uključujući i jak umor. U desetodnevnoj izolaciji je i neće moći nastaviti s treninzima prije 1. siječnja.
Sport / Ostali sportovi | 26. 12. 2021. u 19:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Guillaume Gille ima velikih problema na početku priprema za Europsko prvenstvo. Timothy N'Guessan i Jean Jacques Aquevillo neće igrati na prvenstvu zbog ozljeda, a iz istog razloga izostat će i vrlo važni igrač, desni vanjski Nedim Remili.

Sada je Nikola Karabarić pozitivan na koronavirus i propušta dobar dio priprema, a pitanje je uopće hoće li se priključiti repreprezentaciji ili ostaje doma. To će ovisiti o rezultatima novih testova i njegovom fizičkom stanju.

Najstariji od braće Karabatić, koji se trenutno nalazi u Strasbourgu, testiran je u srijedu nakon što je osjetio simptome bolesti, uključujući i jak umor. U desetodnevnoj izolaciji je i neće moći nastaviti s treninzima prije 1. siječnja, a nastavak će se morati uključiti postupno, prema planiranom medicinskom protokolu.

Zbog toga je Guillaume Gille, trener francuske momčadi, pozvao Wesleya Pardina (Aix), Juliena Bosa (Montpellier) i Thibauda Brieta (Nantes) na prvo okupljanje.

Korona virus imaju i reprezentativci Benoît Kounkoud i Yanis Lenne, ali bi se oni trebali nešto ranije vratiti na teren. U prvoj fazi Europskog prvenstva Francuska će u Szegedinu igrati protiv Hrvatske, Srbije i Ukrajine, a plasman u narednu rundu osigurat će dvije proplasirane selekcije iz skupine.

Kopirati
Drag cursor here to close