Prvi strijelac protiv Švedske

Faljić: Nadam da ćemo biti pametniji u narednim utakmicama

"Nadamo se da ćemo u idućim utakmicama biti pametniji i da će nam ova utakmica biti lekcija kako ne treba, ali u određenim momentima i kako treba igrati protiv ozbiljnih reprezentacija", kaže Faljić.
Sport / Rukomet | 11. 01. 2024. u 22:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brojka postignutih golova će reći sve. Dvadeset golova uz realizaciju od 45 posto. Marko Panić je šutirao 3/10, Dino Hamidović 2/7. S krila su postignuta dva gola, iz kontre jedan.

Definitivno premalo u fazi napada. Bez obzira na to što su na drugoj strani bili Šveđani. S tim da su Mehmedćehajić, Panić, Burić, Faljić imali jako malo vremena za odmor. Faljić je na kraju bio i najbolji strijelac.

"Izuzetno mi je krivo što se ovako utakmica završila po nas. Kao što ste vidjeli, došli smo bili na -3 i doveli se možda čak i u igru da povedemo, ali što je - tu je. Očito nismo imali dovoljno snage, strpljenja i koncentracije u pojedinim fazama utakmice. Nadamo se da ćemo u idućim utakmicama biti pametniji i da će nam ova utakmica biti lekcija kako ne treba, ali u određenim momentima i kako treba igrati protiv ozbiljnih reprezentacija. Bilo je izuzetno naporno, ali uspio sam sve da podnesem. Imam sada dan odmora da se regeneriram i da se spremim za iduću utakmicu. Dobar san, kvalitetna hrana i određene regeneracijske sprave će odraditi posao", dodao je Faljić.

Kopirati
Drag cursor here to close