Egipat ide prema jedinici

Egipat bez problema protiv Maroka

Izbornik Egipta je neke igrače odmarao, ali razlika je u kvaliteti velika, pa je bez problema to odradio. Ostao im je duel protiv Amerike i prilika da lagano u drugi krug prenesu četiri boda. Homayed je imao 11 obrana, Kaddah je zabio sedam golova, S
Sport / Rukomet | 16. 01. 2023. u 00:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Egipat je opravdao očekivanja u duelu protiv Maroka. Iako je to službeno bio duel prve i treće selekcije Afrike, međutim Egipat je u ovom trenutku daleko ispred Maroka, što je pokazao i krajnji rezultat. Egipčani su imali jednu lijepu seriju u periodu 19-23 minuta kada su sa 6-5 uspjeli otići Marokancima na 11:5.

Ipak, posljednjih pet minuta drugog dijela pripada Marokancima, 4:2, na odmoru zaostaju podnošljivih 13:9. Utakmica je odlučeno rano,
nakon deset minuta igre u nastavku. Taj dio pripada Egiptu 6:2, pa četiri i četiri daju velikih imsa razlike 19:11, u 42. minuti. Do kraja je sve bilo samo stvar odrađivanja posla, Egipat je slavio još jednu uvjerljivu pobjedu 30:19.

Izbornik Egipta je neke igrače odmarao, ali razlika je u kvaliteti velika, pa je bez problema to odradio. Ostao im je duel protiv Amerike i prilika da lagano u drugi krug prenesu četiri boda. Homayed je imao 11 obrana, Kaddah je zabio sedam golova, Saad pet.

Kopirati
Drag cursor here to close