Nakon minus sedam iz prve utakmice

Čolina: Nemamo vremena za kukanje

"Ja se nadam i vjerujem da svaki igrač može dati puno bolje, više, da moće igrati puno bolju partiju pred našim navijačima. Nema kukanja, nema plakanja, okrećemo se novoj utakmici", naglasio je Čolina.
Sport / Rukomet | 17. 03. 2022. u 11:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muška rukometna reprezentacija BiH će imati težak zadatak u revanš susretu predbaraža za Svjetsko prvenstvo. Osrednja reprezentacija Grčke je iskoristila sve probleme koji prate BiH nakon Europskog prvenstva i na kraju je slavila velikih 24:17. Ono što je svakako poražavajuće jeste činjenica da su bh rukometaši uspjeli postići svega 17 golova, dok je recimo ma drugoj strani sam Charalampos Mallios zabio čak 13.

Ukoliko reprezentacija BiH ostane na ovom sastavu u revanšu, ako se reprezentaciji ne priključi netko od provjerenih igrača, onda će u Mejdanu za prolaz dalje trebati svojevrsno malo sportsko čudo.

"Što se utakmice tiče, vidjeli ste i sami da smo imali puno prilika da okrenemo utakmicu u našu korist. Mučili smo se sa napadom, sa zicerima, odbrambeno smo konkretno igrali, ali smo neke golove primili iz kontranapada zbog nerealiziranih situacija u napadu. Nemamo puno vremena ni za kukanje ni za treniranje, probao sam s momcima popričati nakon utakmice i dignuti ih nakon poraza. Rezultat je završio 7 razlike u korist Grčke, sigurno to niko od nas nije očekivao niti nam je to bilo u planu, ali pozivam sve navijače da nam pomognu u Tuzli i budu vjetar u leđa, jer sigurno koncentracija zbog nervoze, pogotovo u napadu, nije bila na visokom nivou", rekao je izbornik Čolina i zaključio:

"Ja se nadam i vjerujem da svaki igrač može dati puno bolje, više, da moće igrati puno bolju partiju pred našim navijačima. Nema kukanja, nema plakanja, okrećemo se novoj utakmici. Ovu utakmicu što prije zaboraviti, ali dobro zapamtiti i dobro isplanirati šta da radimo u Tuzli", zaključio je Čolina

Kopirati
Drag cursor here to close